Een veilige https verbinding voor jouw website

SSL certificaten

Een SSL certificaat kopen is een verstandige beslissing. Hiermee beveilig je jouw website zodat vertrouwelijke informatie tussen jouw website bezoekers en de server versleuteld wordt verzonden via een veilige HTTPS verbinding. Er zijn verschillende SSL certificaten verkrijgbaar voor een domeinnaam. Afhankelijk van jouw wensen, de inhoud en doelgroep van jouw website kun je het ssl certificaat kiezen wat het beste bij jou domeinnaam past. Met een SSL certificaat wordt je website als vertrouwd weergegeven met een groen slotje.

Onze certificaten worden uitgegeven door de officiële Certificaat Autoriteit (CA) Comodo. Als partner van Comodo leveren wij géén self-signed certificaten maar Comodo certificaten die wel worden vertrouwd door alle browsers. Er zijn 3 verschillende type SSL certificaten verkrijgbaar. DV certificaten zijn Domein Validatie certificaten geschikt voor niet commerciële- en bedrijfswebsites. OV certificaten zijn Organisatie Validatie certificaten inclusief bedrijfsgegevens en bedoelt voor bedrijfswebsites. EV certificaten zijn Uitgebreide Validatie certificaten met een groene adresbalk inclusief bedrijfsnaam voor het hoogste vertrouwen o.a. bedoelt voor bijvoorbeeld commerciële websites of webshops.

De werking van een SSL certificaat

Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen jouw bezoekers en je website versleuteld via een beveiligde HTTPS verbinding. Een SSL certificaat beveiligt alle gegevens die worden uitgewisseld via bijvoorbeeld een aanmeldformulier, bestelproces of contactpagina. Dit beveiligen gebeurt door middel van een (minimaal) 2048 bits encryptie. Hierdoor is het voor een potentiële aanvaller onmogelijk om de gegevensuitwisseling tussen website en gebruiker uit te lezen.

Meer dan 7000 tevereden klanten gingen je al voor!
Wij scoren een 9,5 gebaseerd op 100+ recensies

3 goede redenen om vandaag nog een SSL te bestellen!

1. Waarschuwing in browsers sinds 2017

Sinds het begin van 2017 geven de grote browsers (te beginnen bij Google Chrome) het aan als een website niet via het HTTPS protocol (SSL) werkt. Er zal zelfs vanuit de browser een waarschuwing gegeven worden wanneer de website zonder SSL bijvoorbeeld een contactformulier of inlog mogelijkheid heeft.

2. Verplicht voor websites die persoonsgegevens verwerken

Heb je een webwinkel of werk je op een andere manier met persoonsgegevens, dan is het verplicht om een SSL certificaat aan te schaffen. In artikel 13 van “Wet bescherming Persoonsgegevens” staat namelijk vermeld: “Verwerkt je website persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld een naam, adres of e-mail adres, dan is het zelfs verplicht om ‘adequate maatregelen’ te treffen om deze informatie zo veilig mogelijk te verwerken.”. Dit betekent dus dat de verbinding beveiligt moet worden en met een SSL certificaat voldoe je in 1 klap aan deze verplichting.

3. Meer vertrouwen en omzet door hogere conversie

welbekende slotje of de groene adresbalk werkt uiteraard conversie verhogend voor je webwinkel omdat dit een vertrouwd gevoel geeft bij de bezoekers. Ook worden al geruime tijd de websites met een SSL certificaat hoger in de zoekresultaten van Google getoond ten opzichte van websites zonder SSL. Een SSL certificaat is dus geen leuke toevoeging meer, maar een noodzaak voor bijna elke website…

Levering en gratis installatie SSL certificaat

Wij verzorgen gratis het hele traject van het aanvragen en installeren van een SSL certificaat. Je hebt geen enkele technische kennis nodig om het SSL certificaat vervolgens te gebruiken. In 99% van de gevallen is er geen aanpassing in je website nodig. In de grote CMS pakketten (Wordpress, Joomla, Drupal, etc.) is de voorziening voor HTTPS zelfs standaard ingebouwd. Mochten er na de installatie van het certificaat toch problemen ontstaan, kun je vertrouwen op onze kennis om de problemen snel op te lossen.

Wil jij meer weten over SSL Certificaten?
Stel jouw vraag in onze Live Chat of mail ons op info@nitroserve.nl.

Vragen of hulp nodig?