Reseller Functionaliteiten

Totale controle met uw eigen Reseller Controle Paneel

Met uw Reseller Pakket krijgt u toegang tot een gepersonaliseerd Controle Paneel. Vanuit het Reseller Controle Paneel kunt u met de Reseller Functionaliteiten eenvoudig uw hosting klanten en domeinnaamregistraties beheren. Stel via de verschillende reseller functies uw eigen pakketten samen die aansluiten op de wensen van uw klanten.

  • Accounts Beheer eenvoudig uw hosting klanten via de account functie. Maak nieuwe hosting accounts aan of beheer uw bestaande hosting klanten. Bekijk het verbruik per account en schakel diensten in of uit.
  • Pakketten Met de pakket functie kunt u uw eigen pakketten samenstellen. U kiest vervolgens zelf welk pakket aansluit op de wensen van de klant.
  • Bedrijfsgegevens Via de bedrijfsgegevens functie kunt u uw bedrijfslogo plaatsen in uw controle paneel. U kunt ook uw bedrijfsgegevens invullen en weergeven.
  • Kleurthema Met de functie kleurthema kunt u als reseller een eigen thema kiezen voor uw eigen controle paneel. Het is ook mogelijk om een eigen thema te laten ontwikkelen.
  • Statistieken Via de statistieken functie krijgt u inzicht in het verbruik van uw hosting klanten. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de hosting pakketten van uw klanten.
  • API Beheer alle Reseller Functionaliteiten vanuit uw eigen omgeving met de beschikbare API. U kunt de API indien gewenst inschakelen via het controle paneel.

Reseller Controle Paneel

Het Controle Paneel in uw eigen huisstijl?

Het is mogelijk om de Reseller Functionaliteiten te gebruiken vanuit een Reseller Paneel dat volledig in uw eigen huisstijl is ontworpen. Met uw eigen huisstijl is het Reseller Controle Paneel herkenbaar en vertrouwd voor uw eigen klanten.

Terug naar Reseller Hosting
Vragen of hulp nodig?