Hostingbedrijf-in-a-Box

All-in-one resellerhosting

Hostingbedrijf-in-a-Box is een compleet resellerpakket die te beheren is vanuit 1 omgeving. U heeft geen bijkomende programma's of licenties meer nodig om uw hostingbedrijf te beheren. Zo heeft u vanuit de omgeving de mogelijkheid om uw klanten te beheren (CRM), real-time domeinregistraties, financile administratie, aanvraagsysteem voor uw eigen website, etc. Zie voor het volledige overzicht van functies verderop op deze pagina. Maak hieronder direct en vrijblijvend een 30 dagen proefaccount aan en ervaar direct het gemak!

Probeer nu 30 dagen gratis!

gewenste gebruikersnaam
gewenste wachtwoord
gewenste wachtwoord (nogmaals)
e-mail adres

Wat zit er allemaal in de box?

Real-time registraties
CRM systeem
Support systeem
Klantorders
Financile overzichten

OK, en na 30 dagen?

Wat gebeurt er na 30 dagen?

Na 30 dagen heeft u de keuze om door te gaan met het systeem of om kosteloos de dienst te laten verlopen. Als u besluit door te gaan met het systeem, dan heeft u de keuze uit onderstaande pakketten. U kunt op elk moment in de 30 dagen kiezen om uw pakket om te zetten naar een betaald pakket, gebruik hiervoor de knop "Upgrade naar betaald account" in de Webhosting Manager.

HiaB Start HiaB Simpel HiaB Basis
Serverruimte
10 GB
25 GB
40 GB
Dataverkeer
onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Accounts per pakket
onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Dagelijkse backups
Real-Time Registraties
30 dagen gratis
VPS en DS mogelijk
Totaal prijs per maand
€ 12,50 € 6,25 * € 22,50 € 11,25 * € 32,50 € 16,25 *
* actieprijs geldt voor de eerste 12 maanden

Ons netwerk

Op welk netwerk wordt uw omgeving geplaatst?

Nitroserve heeft haar eigen servers geplaatst in het SmartDC netwerk te Rotterdam. Dit netwerk heeft een capaciteit van 2 terabit p/s. Alle servers binnen ons netwerk zijn minimaal dubbel uitgevoerd waardoor de kans op uitval zeer klein is. Ook de randapparatuur zoals loadbalancers zijn dubbel uitgevoerd. Voor een compleet overzicht van ons netwerk, kijkt u op deze pagina.

Vragen of onduidelijkheden?

Heeft u nog een vraag over Reseller Hosting, laat het ons weten!

Als u naar aanleiding van de Reseller Hosting informatie op deze pagina nog vragen heeft dan horen wij dat graag. Ook wanneer er onduidelijkheden zijn dan helpen wij u graag verder.
Klik hier voor onze contact pagina

Vragen of hulp nodig?