Wat betekent SSL?

Op deze pagina wordt de betekenis beschreven van de afkorting SSL. Wilt u weten wat een SSL certificaat is, klikt u dan op Wat is een SSL certificaat?.

De letters SSL zijn een afkorting van de woorden Secure Sockets Layer. Een Secure Sockets Layer is een methode om gegevens tussen een bezoeker en de website (server) veilig te verzenden. Wil jij meer weten over de werking van een SSL certificaat? Ga dan voor meer informatie over SSL certificaten naar de categorie "SSL certificaten".