Wat zijn de mogelijkheden van een VPS?

Met een VPS is vrijwel alles mogelijk wat met hosting te maken heeft. Zo kunt u een VPS bijvoorbeeld gebruiken om een website te hosten, een mailserver te installeren, een DNS server te beheren, of u kunt een VPS gebruiken als terminal server om uw administratie overal te kunnen bijwerken. De mogelijkheden zijn met een eigen VPS eindeloos.

Doordat het geheugen, de processor en de harde schijfruimte niet gedeeld worden met andere gebruikers kunt u altijd rekenen op de volledige kracht van uw eigen server. Omdat u in de meeste gevallen met remote desktop verbinding kunt maken met administrator rechten, kunt u zelfs uw eigen server geheel naar eigen inzicht inrichten en installeren.

U kunt bij Nitroserve VPS hosting kiezen voor een VPS met onze webhosting manager of een VPS zonder webhosting manager. Indien u kiest voor de webhosting manager wordt de VPS volledig genstalleerd en geptimaliseerd door Nitroserve en kunt u met behulp van de webhosting manager alle webhosting accounts op uw server beheren. Indien u niet kiest voor de webhosting manager krijgt u volledige administrator remote desktop toegang tot de VPS en kunt u zelf de server inrichten en gebruiken zoals u zelf wilt.

Kortom: heeft u een website die meer kracht nodig heeft dan een regulier webhosting account, of heeft u een andere service waarvoor een eigen server vereist is, dan kiest u voor een VPS.

gebaseerd op 100+ recensies
Alle VPS vragen