Wat kost een EV SSL certifiaat?

Een Extended Validation SSL certificaat is een van duurdere certificaten. Het betreft namelijk een zeer uitgebreid certificaat waarbij diverse uitgebreide validaties worden uitgevoerd. Het voordeel van deze uitgebreide validaties is een volledige groene URL balk. Nitroserve biedt dit certificaat nu aan voor de tijdelijk actieprijs van slechts € 99,-. Er zijn verder geen extra kosten zoals administratie-, validatie- of installatiekosten die je elders vaak wel moet betalen.

Het standaard EV SSL certificaat wordt bij Nitroserve geleverd door de ssl authority Comodo. Het betreft hier het Comodo EV certificaat welke geldig is voor een periode van 12 maanden.

Wil jij een EV SSL certificaat aanschaffen? Als je nu een SSL certificaat aanschaft bij Nitroserve dan regelen wij van begin tot eind de aanvraag, de validatie en de installatie.

Bestel hier jouw EV SSL certificaat.

Bestel nu jouw
EV SSL certificaat
voor slechts € 99,- Bestel een EV SSL