Nitroserve ten opzichte van de "low budget" providers

Zo nu en dan krijgt Nitroserve de vraag wat het verschil is tussen de diverse Webhosting Providers. Hierbij wordt steeds vaker gekeken naar het verschil tussen Nitroserve en de low budget providers. In dit artikel besteden wij hier aandacht aan. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het artikel o.a. is gebaseerd op klantervaringen. Een low budget provider is niet per definitie een slechte provider.

Een low budget provider is een Webhosting Provider die zijn of haar klanten o.a. lokt door middel van overselling. Voor weinig geld krijgt een klant vaak veel schijfruimte. Veel klanten worden aangetrokken door de hoge schijfruimte terwijl in praktijk blijkt dat de schijfruimte niet gebruikt wordt of zelfs niet nodig is.

In de meeste gevallen verdient daarbij een low budget provider zijn geld door de diensten, die bijvoorbeeld bij Nitroserve zijn inbegrepen, los in rekening te brengen. U betaald dan los voor het goedkope webhosting pakket, los voor het domein en los voor alle andere diensten die u wilt afnemen. Denk hierbij aan het gebruik van e-mail, database en DNS. Onderaan de streep bent u vervolgens hetzelfde geld of zelfs meer kwijt.

Een low budget provider bezuinigt ook vaak op de hardware en gebruikt hierdoor b-merken en vaak losse webservers. Bij een storing zijn websites vaak lange tijd niet bereikbaar. Ook kan de snelheid van uw website enorm tegenvallen doordat de losse webservers teveel websites hebben toegekend.

De low budget providers bieden vaak niet de zelfde betrouwbaarheid, service en kwaliteit die andere Webhosting Providers wel kunnen bieden. Wij hebben reeds vele klanten opnieuw mogen verwelkomen nadat zij dit zelf hadden meegemaakt. Vaak worden klanten met vragen niet geholpen of doorverwezen naar de zoekmachines. Dit is het gevolg van het niet hebben van kundig personeel wat een directe uitwerking heeft op de service/support die een bedrijf biedt.

Spelen alle bovengenoemde zaken voor u geen rol, dan is een low budget provider een goede keuze voor u. Voor weinig geld krijgt u een hoop schijfruimte, echter zult bij een storing of een probleem meer geduld moeten hebben.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Registreer jouw eigen website voor slechts
€ 0,99 per maand
Wij scoren een 9,5
gebaseerd op 100+ recensies
Alle Administratie vragen
Vragen of hulp nodig?