Ik krijg geen FTP verbinding

Als u problemen heeft met het benaderen van de FTP server, dan kunnen er verschillende oorzaken zijn. Overtuig uzelf ervan dat u de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt. Let er ook op dat deze gegevens hoofdlettergevoelig zijn.

Zet de FTP mode op ACTIVE in plaats van PASSIVE. De verbindingsmodus PASSIVE kan traag zijn of zelfs vastlopen. Controleer ook of de FTP poort wel op 21 staat.

We zien ook vaak het gebruik van een verkeerde FTP host. De FTP host is altijd "ftp.uwdomeinnaam.nl".

Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog steeds problemen houden, stuurt u dan een e-mail met uw FTP gegevens naar onze helpdesk. Een van onze support medewerkers zal u dan helpen met het achterhalen van de oorzaak.