Hoe stel ik email in op iPhone 4s?

Let op. Voor het instellen van de e-mail op uw iPhone 4s, heeft u uw e-mail gegevens nodig.

stap 1.) Kies voor de optie "Instellingen" in het scherm van uw iPhone 4s.

stap 2.) Klik in de lijst met instellingen op "E-mail, contacten, agenda's".

stap 3.) Klik onder het kopje "ACCOUNTS" op "Nieuwe account".

stap 4.) Kies in de lijst met mogelijkheden voor de onderste optie "Anders".

stap 5.) Klik onder het kopje "MAIL" op "Voeg mailaccount toe".

stap 6.) U dient nu uw naam, e-mailadres, wachtwoord en een eventuele beschrijving op te geven. Klik daarna rechtsboven op "Volgende".

stap 7.) U kunt nu de "SERVER INKOMENDE POST" en de "SERVER UITGAANDE POST" invullen. U kunt voor beide dezelfde instellingen gebruiken. Zie onderstaand overzicht.

Hostnaam: mail.uwdomein.nl (vervang uwdomein voor uw eigen domeinnaam)
Gebruikersnaam: uw gebruikersnaam (kunt u vinden in het controle paneel)
Wachtwoord: uw wachtwoord (kunt u vinden in het controle paneel)

Klik na het invullen van uw gegevens rechtsboven op "Volgende".

stap 8.) De instellingen worden nu door uw iPhone 4s gecontroleerd. Dit kan resulteren in serveridentiteit melding. In het geval van deze melding klikt u op "Ga door".

stap 9.) Nadat de instellingen zijn gecontroleerd, zal uw iPhone 4s het account toevoegen. Klik nadat het account is toegevoegd rechtsboven op "Bewaar".

Uw e-mailaccount is nu succesvol ingesteld op uw iPhone 4s. Mocht u ondanks het volgen van deze handleiding nog problemen ervaren dan helpen wij u graag verder. Neemt u in dat geval contact met ons op en stuur een eventuele foutmelding mee.