Hoe installeer ik nopCommerce?

Voor het installeren van nopCommerce is een MSSQL database vereist.

Voordat u de installatie van nopCommerce kunt starten zijn enkele voorbereidingen benodigd. In het controle paneel van uw hosting account dient u de .NET versie om te zetten naar 4.5. Ook dient u de "application pool" te wijzigen naar "integrated mode". Nadat u de voorbereidingen heeft doorgevoerd kunt u de bestanden downloaden via de download pagina van nopcommerce.com.

Stap 1.) Nadat u alle bestanden heeft geupload naar de FTP server dient u enkele bestanden en mappen rechten toe te kennen. Deze rechten kunt u toekennen via het controle paneel van uw hosting account. De onderstaande bestanden/mappen hebben schrijfrechten nodig.

\App_Data\
\bin\
\Content\
\Content\Images\
\Content\Images\Thumbs\
\Content\Images\Uploaded\
\Content\files\ExportImport\
\Plugins\
\Plugins\bin\
\Global.asax
\web.config

Stap 2.) Nadat u alle voorbereidingen heeft getroffen kunt u uw domeinnaam openen in de browser. Voordat de nopCommerce installatie gestart kan worden dienen alle benodigde gegevens ingevuld te worden. U kunt de onderstaande afbeelding als voorbeeld gebruiken waarbij u alle waardes moet vervangen voor uw eigen gegevens.

Na het invullen van alle gegevens klikt u links onderin op de knop "Install". De installatie zal nu worden gestart en afgerond.

Nadat de installatie is afgerond wordt u automatisch doorgestuurd naar uw nopCommerce website.