Hoe een CSR aanmaken in IIS?

Dit artikel gaat er vanuit dat u toegang heeft tot uw eigen (Unmanaged) Windows Server.

1. Open de Internet Information Services (IIS) Manager op uw server.
2. Klik nu links op uw server naam en kies vervolgens in het overzicht de functie Server Certificates.

3. Klik nu rechtsboven op Create Certificate Request....

4. In deze stap moeten alle organisatiegegevens ingevuld worden. Let op, deze gegevens moeten overeenkomen met de WHOIS gegevens van het domein.

5. Zorg ervoor dat het veld Cryptographic service provider is ingesteld op Microsoft RSA SChannel Cryptographic Provider en let op dat de minimale Bit length op 2048 staat.

6. In de laatste stap kunt u het CSR bestand opslaan.

Heb je hulp nodig met het aanmaken van de CSR? Neem dan contact met ons op!