Wat is mijn FTP wachtwoord?

Uw FTP wachtwoord is standaard identiek aan het wactwoord van de Webhosting Manager (uw controlepaneel). Echter kunnen deze 2 wachtwoorden onafhankelijk van elkaar worden aangepast waardoor ze niet meer identiek zijn. U kunt in de Webhosting Manager uw wachtwoord voor de FTP toegang terug vinden en indien gewenst aanpassen.

Ga hiervoor naar de pagina "FTP gebruikers" onder het menu "Webserver". In het kolom "Wachtwoord" vind u vervolgens het wachtwoord voor de FTP toegang en tevens de mogelijkheid deze aan te passen.

Het kan zijn dat het wachtwoord is verborgen, ga in dat geval naar de pagina "Wachtwoord verbergen" onder het menu "Beveiliging" en vul uw wachtwoord in. De wachtwoorden zullen dan weer zichtbaar worden in het controlepaneel.