Waar kan ik mijn facturen bekijken, downloaden en/of printen?

Via het klanten portaal op de website van Nitroserve kunt u alle betaalde en openstaande facturen bekijken. Nadat u bent ingelogd in het klanten portaal klikt u bovenin op de knop "Mijn Facturen". Klik nu op het factuurnummer indien u de factuur wilt bekijken, downloaden en/of wenst te printen.

De facturen worden u aangeboden in PDF formaat (Portable Document Format). U heeft een PDF reader nodig voor het openen van PDF bestanden. Dergelijke programma's zijn meestal standaard aanwezig op een computer. Indien u echter geen PDF reader heeft, dan kunt u via deze link een gratis en betrouwbaar PDF reader downloaden.

gebaseerd op 100+ recensies
Alle Administratie vragen