Uw website toont: "Service Unavailable"

Wanneer uw website de melding "Service Unavailable" toont betekent dit dat uw website door de server om veiligheidsredenen is uitgeschakeld. Vaak komt dit doordat er teveel geheugen gebruikt wordt of dat hij aangevallen wordt dmv. een DOS-attack. U kunt de website heel eenvoudig weer activeren.

Als u inlogt in het configuratiescherm vind u onder de tab 'WEBSERVER', de knop 'Webserver herstellen'. Wanneer u vervolgens uw wachtwoord invult en op 'bevestigen' klikt, zal uw website binnen 5 minuten weer door de server aangezet worden.