The Include file '../bestand.asp' cannot contain '..' to indicate the parent directory.

Deze melding verschijnt wanneer u vanuit uw ASP pagina's een bestand probeert aan te roepen waarvoor er een map omhoog gegaan moet worden.

voorbeeld:
U wilt een bestand aanroepen in www.nitroserve.nl/database/db.mdf.
Dit doet u vanuit www.nitroserve.nl/scripts/db.asp, hiervoor zou u dus gebruiken : ../database/db.mdf omdat er eerst een mapje omhoog gegaan moet worden.

../ kan op de server een beveiligingsrisico met zich meebrengen, vandaar dat dit uitgeschakeld is. Gebruik dus om dit voor elkaar te krijgen het volledige pad naar het bestand. Dit zou dus kunnen zijn:\\192.168.0.100\localuser\[GEBRUIKERSNAAM]\database\db.mdf Waarbij [GEBRUIKERSNAAM] de gebruikersnaam van uw account is. Zodra u dit gewijzigd heeft zal het weer gaan lukken.