Permalinks WordPress instellen

Het instellen van Permalinks in WordPress kan eenvoudig en snel. Het kan echter voorkomen dat het niet mogelijk is om de Permalinks automatisch in te stellen. Volg dan de volgende link Permalinks WordPress handmatig instellen.

Om de Permalinks te activeren dien je eerst in te loggen in het WordPress dashboard.

1.) Na het inloggen klik je links in het menu op "Settings" en vervolgens op "Permalinks".

2.) Onder de kop "Common Settings" kun je nu de standaardwaarde "Plain" aanpassen naar een andere gewenste structuur. Een veelgekozen Permalink instelling betreft "Post name".

Klik na de gewenste aanpassing op de knop "Save Changes" om de Permalinks op te slaan. De Permalinks zijn direct na je aanpassing actief.