Ik zie alleen de standaard pagina van Nitroserve

U heeft een website bij Nitroserve aangevraagd en u ziet nog steeds de standaard pagina van Nitroserve in plaats van uw eigen website.

Dit komt in de eerste instantie doordat de standaard index.php, die bij elk nieuw pakket automatisch wordt geplaatst, nog aanwezig is. U kunt dit bestand simpelweg verwijderen, hierna zal uw eigen index of default pagina geladen worden als hoofdpagina.

Ook komt het vaak voor dat de website wordt geplaatst in een map die gelijk is aan uw domeinnaam, dit komt doordat een aantal FTP programma's op deze manier werken.

De structuur van uw website ziet er dan zo uit:

- hoofdmap van uw website
|
-- [submap]
   |
   --- [website bestanden]

Dit zou de situatie moeten zijn:

- hoofdmap van uw website
|
-- [website bestanden]

[submap] is vaak gelijk aan uw domeinnaam (naam.nl). Als dit bij u het geval is dient u alle bestanden in die map 1 mapje hoger in de boomstructuur te plaatsen, zodat ze direct in uw hoofdmap zitten.