Hoe stel ik mijn mail client (Outlook) in?

Mocht u gebruik maken van "Outlook 2007" dan kunt u het artikel "Hoe stel ik Outlook 2007 in?" raadplegen.

Om uw mail op te kunnen halen heeft u een e-mail client nodig, Outlook is de meest gebruikte.
Om dit in te stellen moeten we de volgende stappen uitvoeren in Outlook:

- Klik op extra => e-mailaccounts.
- Kies voor "Een nieuwe e-mailaccount toevoegen".
- Bij de volgende stap kiezen we voor POP.
- De volgende stap is het invullen van uw gegevens.
- Naam: dit mag u zelf weten, dit is de naam die als afzender van de mail wordt weergegeven.
- E-mailadres: dit is het adres dat u wilt instellen.
- POP3 en SMTP: hier vult u bij allebei mail.[uwdomein] in (vb. mail.nitroserve.nl).
- Gebruikersnaam en wachtwoord: hier vult u de bij u bekende gebruikersnaam en wachtwoord in.
- Dan klikt op volgende.

Let op: Vergeet niet om de uitgaande e-mailpoort in te stellen op 625.

Nu is uw e-mail clint genstalleerd.