Hoe stel ik een e-mail forward in?

Het is niet mogelijk om een e-mailadres zowel als mailbox en als e-mail forward in te stellen. U kunt een e-mailadres instellen als mailbox of als e-mail forward.

Na het inloggen op de Webhosting Manager klikt u links in het menu op de categorie "E-mail" en vervolgens op de optie "Mailforwards".

2.) Maak nu via het veld "Forward adres:" het e-mailadres aan welke u wilt doorsturen. Kies direct daaronder in het veld "Bestemming:" het adres waar de e-mail naar doorgestuurd (forward) moet worden. Klik na het invullen van de velden op de knop "Bevestigen" om de e-mail forward te activeren.

De e-mail forward wordt nu aangemaakt. Het kan maximaal 5 a 10 minuten duren voordat de forward actief is.