Hoe stel ik een catch-all e-mailadres in?

Met een catch-all e-mailadres ontvangt n e-mailadres alle e-mail van de adressen die niet bestaan binnen uw domein.

1.) Na het inloggen op de Webhosting Manager klikt u links in het menu op de categorie "E-mail" en vervolgens op de optie "Mailboxen".

Let op, in deze handleiding gaan we er vanuit dat u reeds een e-mailadres heeft aangemaakt. Mocht dit niet het geval zijn dan zult u eerst een e-mailadres moeten aanmaken.

2.) Klik nu achter het e-mailadres, waarvan u een catch-all adres wilt maken, op de knop "wijzigen" (configuratie icoon).

3.) U krijgt nu verschillende opties te zien die u kunt instellen voor dit e-mailadres. Via de optie "Catch-all:" kunt u nu de catch-all functie inschakelen. Klik na het aanzetten van deze functie onderin op de knop "BEVESTIGEN".

U heeft zojuist de instellingen voor een catch-all adres succesvol afgerond. Binnen enkele minuten zal het catch-all e-mailadres actief zijn.