Hoe publiceer en bekijk ik mijn website tijdens een verhuizing?

Het is belangrijk om tijdens de verhuizing van een website naar Nitroserve alvast te kunnen kijken of alles naar wens werkt op de servers van Nitroserve.nl.

Allereerst moet u FTP toegang hebben tot de server, hiervoor zult u, tijdens de verhuizing, een IP adres nodig hebben.

Deze vind u op de volgende plaats:
1 - Log in in het control panel.
2 - Klik links in het menu op "Domeinen -> Serverstatus".
3 - De laatste kolom in de rij voor FTP bevat het juiste IP adres.

Wanneer u middels dit IP adres als hostnaam de website heeft gepubliseerd, kunt u via een optie in het control panel de website bekijken.

Dit werkt als volgt:
1 - Ga naar "Domeinen -> Zichtbaar op IP"
2 - Activeer de optie
3 - In de uitleg staat de link naar uw tijdelijke website.
4 - Wanneer u die link opent in een nieuw venster zal uw website te zien zijn