Hoe maak ik een MySQL database aan?

Om een MySQL database aan te maken moet u zijn ingelogd in de Webhosting Manager.

1. Klik na het inloggen links in het menu op "Databases" en kies vervolgens de optie "Databases".

2.Vul nu de velden "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" in en kies bij de optie "Database type" voor "MySQL". Klik nu op de knop "BEVESTIGEN" om de database aan te maken.

De database zal nu automatisch in het netwerk worden aangemaakt. Het aanmaken van een nieuwe database kan maximaal 10 minuten duren. Mocht u na 10 minuten nog geen verbinding kunnen krijgen met de database dan wordt u verzocht om contact op te nemen met onze support afdeling.