Hoe breng ik als affiliate een klant aan?

Om een klant bij Nitroserve aan te brengen als Affiliate en geld te verdienen volgt u de volgende stappen.

Log in aan de rechterkant in het klanten portaal. Als Affiliate heeft u in het klanten portaal een tabblad "Mijn Affiliate". In de inleiding hiervan staat een link die er als volgt uitziet:

http://webhosting.nitroserve.nl/index.php?ref=c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b (Let op: de link in dit artikel is slechts een voorbeeld).

Hierin is een code verwerkt waaraan wij kunnen zien dat de bezoeker die via deze link binnenkomt van u vandaan komt. U kunt de klant op deze link laten klikken om een bestelling te plaatsen op de reguliere manier, of u kunt zelf op de link klikken om het bestelproces voor de klant door te lopen.

Ook kunt u de link op uw eigen website plaatsen om zo nog meer mensen zichzelf te kunnen laten aanmelden, hier hoeft u niets voor te doen.

Wanneer de bestelling via de speciale link is voltooid komt deze in uw overzicht te staan. Hier kunt u zien welke domeinen via u bij ons zijn aangebracht, ook vind u hier de commissie die u gaat ontvangen wanneer de klant betaald heeft.

Tip: Onderaan de pagina "Mijn Affillate" vind u grafisch promotiemateriaal welke u direct op uw website kunt plaatsen om de aandacht van uw bezoeker te trekken.

Registreer jouw eigen website voor slechts
€ 0,99 per maand
Wij scoren een 9,5
gebaseerd op 100+ recensies
Alle Affiliate vragen
Vragen of hulp nodig?