Hoe beveilig ik een map?

Het aanmaken van een beveiligde map is eenvoudig & snel in te stellen via de Nitroserve Webhosting Manager. U dient hiervoor dus eerst in te loggen via webhosting manager . Nadat u bent ingelogd op de Webhosting Manager onder uw eigen domeinnaam, klikt u links in het menu overzicht op de categorie "Beveiliging". Klik vervolgens op de optie "Beveiligde mappen".

Op deze pagina kunt u vervolgens de gewenste instellingen doorvoeren. Voordat u de beveiligde map kunt toepassen en activeren dient u de onderstaande gegevens in te voeren.

Domeinnaam
Kies de domeinnaam waaronder u de betreffende beveiligde wenst aan te maken.

Map
Vul hier het pad naar de betreffende map in. Bijvoorbeeld "fotoalbum/beveiligdefotos/".

Gebruikersnaam
Kies de gewenste gebruikersnaam waarmee u later kunt inloggen in de beveiligde map.

Wachtwoord
Als laatste dient u een wachtwoord op te geven waarmee in combinatie met de gebruikersnaam ingelogd kan worden in de beveiligde map.

Klik na het invullen van alle verplichten velden op de knop "Bevestigen". Het kan maximaal 5 minuten duren voodat de ingestelde beveilidgde map actief is.

gebaseerd op 100+ recensies
Alle Bestanden & mappen vragen