Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen?

Indien je jouw domeinnaam wilt verhuizen dan heb je in 9 van de 10 gevallen daar een verhuiscode voor nodig. Deze verhuiscode wordt ook wel een token, epp- of autorisatiecode genoemd. Zonder deze verhuiscode is het onmogelijk om je domeinnaam te verhuizen. Deze benodigde verhuiscode kun je opvragen bij je huidige hosting provider. Alvorens de hosting provider je een verhuiscode aanlevert, wordt je verzocht de bijbehorende overeenkomst stop te zetten.

Let op: Doe dit opzeggen minimaal 1 maand voor het aflopen van je overeenkomst om een verlenging en/of dubbele kosten te voorkomen.

Heb je de overeenkomst van je domeinnaam opgeheven en ben je in het bezit van de verhuiscode, lever de verhuiscode dan zo spoedig aan bij je nieuwe hosting provider. Zij zullen namelijk de verhuizing van jouw domeinnaam in werking moeten zetten.

Let op: Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met het verhuizen van je domeinnaam om te voorkomen dat je domeinnaam gaat verlopen.

Wil jij je domeinnaam verhuizen naar Nitroserve? Neem dan contact met ons op of kijk op onze domein verhuis pagina voor onze huidige scherpe tarieven.

Verhuis jouw .NL-domeinnaam nu voor slechts € 4,50
Wij scoren een 9,5
gebaseerd op 100+ recensies
Gerelateerde vragen
Alle Domeinnamen vragen
Vragen of hulp nodig?