Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht stelt particulieren in staat om een dienst die via internet wordt afgenomen te annuleren. De termijn waarbinnen dit kan is tot 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Je bent niet verplicht een reden op te geven voor je annulering, al stellen wij dit wel op prijs.

Een particulier kan de overeenkomst onder andere herroepen door een bericht te sturen via onze contactpagina. Nadat we de mededeling heeft ontvangen, krijg je per e-mail een bevestiging.

Alle reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat een particulier heeft herroepen, kosteloos terugbetaald.

Het herroepingsrecht is van toepassing op alle (standaard) hosting pakketten. Een domeinnaam, SSL certificaat en maatwerk oplossingen (zoals een VPS of dedicated server) vallen echter niet onder de Wet koop op afstand en kennen dus ook geen herroepingsrecht. Iedere domeinnaam dient bijvoorbeeld opgeheven te worden volgens de daartoe behorende procedure. Een SSL certificaat heeft een eigen vervaldatum en wordt niet automatisch verlengd.

Zakelijke klanten zijn te allen tijde uitgesloten van het herroepingsrecht.

Registreer jouw eigen website voor slechts
€ 0,99 per maand
Wij scoren een 9,5
gebaseerd op 100+ recensies
Alle Administratie vragen
Vragen of hulp nodig?