Foutmelding: Validation of viewstate MAC failed

U krijgt de volgende foutmelding:

Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.

De melding krijgt u omdat wij gebruik maken van een geclusterd netwerk. Hierdoor dient er een kleine wijziging in de web.config gemaakt te worden indien u deze melding ontvangt. Zoek in het web.config bestand in de hoofdmap van uw website naar de tekst <system.web>. Voeg direct hieronder de volgende regel toe: <pages enableEventValidation="false" viewStateEncryptionMode ="Never" /> Hierdoor zal deze melding niet meer voorkomen.