Directory Listing Denied

Hier is de oplossing voor als u de volgende melding krijgt:

Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.

Deze melding wil zeggen dat er geen bestand is die de server als hoofdpagina ziet. Als uw domeinnaam wordt ingetypt door een bezoeker van uw website gaat de server op zoek naar de hoofdpagina. Hij gaat dan op zoek naar een bestand dat een van de volgende namen heeft: index.htm, index.html, index.asp, index.aspx, index.php, default.htm, default.html, default.asp, default.aspx, default.php. Als hij geen van die bestanden kan vinden zal hij deze foutmelding geven. Een simpele oplossing is dus om uw hoofdpagina te hernoemen naar 1 van de bovenstaande bestandsnamen, de extensie (.htm, .html, etc.) kunt u in de meeste gevallen laten staan, het gaat voornamelijk om de naam van het bestand.

Mocht u willen dat bezoekers van uw website een bestandslijst te zien krijgen bij het openen van uw domeinnaam, dat kunt u dit activeren in de webhosting manager. Zet hiervoor de functie "open mapstructuur" aan via: "webserver -> serverfuncties".