Binnen 1 minuut je digitale thuishaven
www.

Domeinnaam registreren

Wanneer jij een website wilt maken als particulier of ondernemer,is een goed domein registreren een absolute vereiste. Een domeinnaam is een makkelijk te onthouden adres voor bezoekers van jouw website en is misschien wel de eerste indruk die mensen online van je krijgen. Nitroserve maakt domeinregistratie bijzonder gemakkelijk en zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd op professionele wijze online vertegenwoordigd bent.

Een domein registreren betekent niet alleen het vastleggen van een unieke naam,maar ook de keuze voor een domeinextensie. Een domeinnaam bestaat immers zowel uit een naam als uit een daaropvolgende extensie die vaak een land symboliseert. Een domein dat eindigt op .be betekent bijvoorbeeld dat je een Belgische website bezoekt,terwijl .nl erop wijst dat je met een Nederlandse website te maken hebt.

Prijzen populaire extensies
  • .nl 12,00€4,50
  • .be 12,00€7,00
  • .eu 12,00€7,00
  • .com 12,00€9,00
  • .net 12,00€10,00
  • .biz 12,00€10,00
  • .de 12,00€7,00
  • .nu 30,00€19,00
  • .org 12,00€10,00
bekijk alle mogelijke extensies
Meer dan 7500 domeinnaam registraties gingen je voor
Wij scoren een 9,5 gebaseerd op 100+ recensies

Domeinnaam registreren:eenvoudige domeinregistratie

Bij het kiezen van een domein is het verstandig niet over één nacht ijs te gaan. Kies bij voorkeur een domeinnaam die jou of jouw bedrijf goed beschrijft en die gemakkelijk in het geheugen ligt. Hierdoor wordt de kans vergroot dat mensen de weg naar jouw website weten te vinden. Een domein registreren dat zo lang of complex is dat vrijwel niemand het kan onthouden,is zeker niet aan te bevelen.

In plaats van één domein registreren,kun je er ook voor kiezen meerdere domeinnamen tegelijkertijd vast te leggen. Denk hierbij aan de registratie van verschillende varianten van jouw (bedrijfs)naam (jouwnaam.nl en jouw-naam.nl) en de registratie van uiteenlopende extensies (jouwnaam.nl en jouwnaam.com). Hiermee zorg je ervoor dat concurrenten niet met jouw unieke naam aan de haal gaan.

Wanneer je kiest voor domeinregistratie via Nitroserve,verzorgen wij alle noodzakelijke koppelingen volledig kosteloos voor jou. Ook krijg je bij het uitvoeren van een domeinnaam check op onze website automatisch een overzicht van de meest voorkomende extensies en gerelateerde premium domeinen. Wel zo handig,want hierdoor hoef je zelf niet op onderzoek te gaan en bespaar je veel tijd en moeite.

www.

Domein registreren met of zonder hosting

Ook een domein registreren zonder hosting is geen enkel probleem bij Nitroserve. Daar waar je bij andere aanbieders soms genoodzaakt bent een domeinnaam in combinatie met een webhosting pakket af te nemen,behoud je bij ons de volledige keuzevrijheid. Wanneer je reeds beschikt over een eigen hostingpakket, kun je dus volstaan met een goedkope domeinregistratie via onze website.

Beschik jij echter nog niet over een eigen server en wil je toch graag webhosting bestellen bij jouw nieuwe domeinnaam? Natuurlijk behoort dat ook tot de uitgebreide mogelijkheden bij Nitroserve. Wij bieden jou onder meer de keuze uit vier verschillende Web Hosting,WordPress Hostingen DotNetNuke Hostingpakketten, waarbij de mogelijkheden toenemen naarmate de prijs van het pakket stijgt. Zo hebben we voor iedereen wel een pakket op maat.

Domein registreren:verschillende aanbieders vergelijken

Wanneer je van plan bent een domein te registreren,is het verstandig de prijzen bij verschillende aanbieders te vergelijken. Bij sommige partijen betaal je namelijk de hoofdprijs voor een domeinregistratie,terwijl je exact dezelfde domeinnaam krijgt als bij een voordelige aanbieder zoals Nitroserve. Je kunt er dan ook voor kiezen bij ons goedkoop een domeinnaam te registreren,wanneer je reeds elders webhosting afneemt.

Heb je echter nog geen webhosting en wil je dit wel bij jouw domeinregistratie bestellen? Ook dan is het raadzaam de prijs-kwaliteitsverhouding bij diverse aanbieders te vergelijken. Een hoge betrouwbaarheid van webhosting is noodzakelijk om jouw website altijd en overal snel toegankelijk te laten zijn voor bezoekers. Nitroserve heeft een 99.9% uptime garantie en heeft een snel geclusterd netwerk,hierdoor is Nitroserve ook voor webhosting de juiste keuze.

Wil jij direct een domein registreren of heb je nog enkele aanvullende vragen?
Stel jouw vraag in onze Live Chatof mail ons op info@nitroserve.nl.

Vragen of hulp nodig?