Verhuis eenvoudig je domein voor maar €4,50
www.

Domein verhuizen

Wil jij jouw domein verhuizen? Bij Nitroserve werkt dit bijzonder gemakkelijk. In slechts 3 eenvoudige stappen verhuis jij jouw domeinnaam al naar ons hostingbedrijf. Zo kun je al jouw websites indien gewenst bij ons onderbrengen en heb je geen omkijken meer naar communicatie met meerdere hostingleveranciers. Wel zo prettig,want je hebt het ongetwijfeld al druk genoeg met het onderhouden van jouw website.

  • .nl 12,00€4,50
  • .be 12,00€7,00
  • .eu 12,00€7,00
  • .com 12,00€9,00
  • .net 12,00€10,00
  • .biz 12,00€10,00
  • .de 12,00€7,00
  • .nu 30,00€19,00
  • .org 12,00€10,00
bekijk alle mogelijke extensies

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een domein verhuizen voor jou een verstandige keuze is. Veel mensen kiezen voor het overzetten van een domeinnaam wanneer zij niet tevreden zijn over hun huidige provider. Sommige bedrijven staan bijvoorbeeld bekend vanwege een slechte klantenservice of vragen hoge prijzen voor de registratie van domeinnamen. In dat geval ben je beter af wanneer je overstapt naar ons,aangezien wij zowel lage prijzen als een goede dienstverlening bieden.

Meer dan 6500 tevreden klanten gingen je al voor!
Wij scoren een 9,5 gebaseerd op 100+ recensies

Domein verhuizen naar Nitroserve

Heb jij jouw domeinnaam geregistreerd bij een andere provider,maar ben je ontevreden over de prijs-kwaliteitverhouding? Dan is je domein verhuizen naar Nitroserve een uitstekende optie. Na ontvangst van de verhuistoken gaan wij direct voor jou aan de slag om de verhuizing in orde te maken. Ook meerdere domeinnamen tegelijkertijd overzetten is voor ons geen enkel probleem.

Start jouw domeinverhuizing via het onderstaande verhuisveld en je krijgt automatisch een bevestigingsmail met aanvullende instructies. Vervolgens verhuizen wij het domein voor je en sturen wij een laatste bevestigingsmail om de afronding van de verhuizing definitief te bevestigen. Zowel tijdens als na dit proces kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor antwoord op al jouw vragen.

Als je niet alleen jouw domein,maar zelfs jouw gehele website naar ons wilt verhuizen,bieden wij hiervoor onze speciale verhuisservice. Jouw complete website wordt hierbij overgezet zonder dat dit ten koste gaat van de uptime van jouw website of email. Zo blijf je altijd bereikbaar voor jouw bezoekers of klanten en weet je zeker dat de zaken in technisch opzicht correct afgehandeld worden.

www.

Domein verhuizen:TOKEN nodig

Een domein verhuizen is tegenwoordig een fluitje van een cent. Daar waar er in het verleden voor .nl domeinnamen nog gewerkt werd met speciale verhuisformulieren,heeft de verhuizing van een domein inmiddels nauwelijks nog voeten in de aarde. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een verhuiscode (ook wel bekend als een verhuistoken,TOKEN,authorisatiecode of EPP code) die je kunt opvragen bij jouw huidige provider.

Je huidige provider handelt vervolgens alle noodzakelijke stappen af met de Stichting Internet Domeinnaam registratie Nederland (SIDN) en stuurt jou de code zo spoedig mogelijk toe. Voordat je het weet heb jij je domeinnaam op deze manier overgezet naar ons. Ook voor overige veelgebruikte domeinnaam extensies zoals .be,.eu,.info,.com,.org,.net,.biz en alle nieuwe gTLD’s is het gebruik van een TOKEN voldoende om een domein succesvol te verhuizen.

Wil jij direct jouw domein verhuizen of heb je aanvullende vragen over het overzetten van jouw domeinnamen?
Graag helpt een van onze medewerkers je verder via onze handige Live Chatof via info@nitroserve.nl.

Vragen of hulp nodig?